Baterije, punjači, foto oprema - maloprodaja i veleporodaja.
Kliknite ovde kako biste izmenili sadržaj Vaše korpe i završili kupovinu.
Poštovani kupci, ukoliko vrednost vaše porudžbine ( računatu po najnižim cenama sa sajta) pređe 15.000,00 din , dobijate bonus tako što će vam svi artikli biti obračunati po najnižim cenama, bez obzira na količinu bilo kog pojedinačnog artikla koji ste poručili. Na ovaj način za pojedine artikle možete ostvariti uštedu koja ponekad ide i preko 30%.

Šifra: 2496

1.400 RSD

Popust na veće količine

1 -21.400 rsd
3 -51.250 rsd
6 -91.150 rsd
10+1.080 rsd
Napomena: PDV je uračunat u cenu
Prikaži cene bez PDV-a
Na veće količine odobravamo dodatni popust. Ukoliko je za određeni artikal omogućen dodatni popust, ispod pojedinačne cene, nalazi se cena za određenu količinu.

Mogućnost plaćanja:

Opštom uplatnicom

Pouzećem

Način preuzimanja:

Lično

Kurirskom službom

Bitno da znate Punjač baterija Panasonic je namenjen za punjenje Ni-Cd i Ni-Mh punjivih baterija. Mogu se puniti R3(AAA) i R6(AA) baterije.
KapacitetKapacitet baterija je 1900 mAh a u punjaču se mogu puniti 4 baterije.
Ostale osobineMaximalno vreme punjenja za četiri baterije R6(AA) kapaciteta 1900mAh je 7h. Punjač može puniti paran i neparan broj baterija. Punjač ima automatsku Cut-off funkciju i isključuje se kada su baterije napunjene.
NapomenaFotografija artikla ne mora vizuelno u potpunosti da odgovara artiklu koji isporučujemo. Ovo se pogotovo odnosi na boju, natpis na punjaču i vrstu ambalaže u kojoj je upakovan punjač.