Baterije, punjači, foto oprema - maloprodaja i veleporodaja.
Kliknite ovde kako biste izmenili sadržaj Vaše korpe i završili kupovinu.
Poštovani kupci, ukoliko vrednost vaše porudžbine ( računatu po najnižim cenama sa sajta) pređe 15.000,00 din , dobijate bonus tako što će vam svi artikli biti obračunati po najnižim cenama, bez obzira na količinu bilo kog pojedinačnog artikla koji ste poručili. Na ovaj način za pojedine artikle možete ostvariti uštedu koja ponekad ide i preko 30%.

Šifra: 2074

5.820 RSD

Popust na veće količine

1 -25.820 rsd
3 -55.400 rsd
6 -95.040 rsd
10+4.800 rsd
Napomena: PDV je uračunat u cenu
Prikaži cene bez PDV-a
Na veće količine odobravamo dodatni popust. Ukoliko je za određeni artikal omogućen dodatni popust, ispod pojedinačne cene, nalazi se cena za određenu količinu.

Mogućnost plaćanja:

Opštom uplatnicom

Pouzećem

Način preuzimanja:

Lično

Kurirskom službom

Bitno da znate Brzi punjač baterija Eneloop je namenjen za punjenje Ni-Cd i Ni-Mh punjivih baterija. Mogu se puniti R3(AAA) i R6(AA) baterije.
KapacitetKapacitet baterija je 2450 mAh a u punjaču se mogu puniti 4 baterije.
Ostale osobineProsečno vreme punjenja za četiri baterije R6(AA) kapaciteta 2450mAh je približno 2h. Izlazna struja punjenja za AA baterije (kada se pune samo dva komada) je 1120mA , a za AAA baterije ( kada se pune samo dva komada) je 560mA. Punjač može puniti pojedinacno baterije,odnosno i paran i neparan broj baterija. Punjač ima automatsku Cut-off funkciju i isključuje se kada su baterije napunjene.
NapomenaFotografija artikla ne mora vizuelno u potpunosti da odgovara artiklu koji isporučujemo. Ovo se pogotovo odnosi na boju, natpis na punjaču i vrstu ambalaže u kojoj je upakovan punjač.