Baterije, punjači, foto oprema - maloprodaja i veleporodaja.
Kliknite ovde kako biste izmenili sadržaj Vaše korpe i završili kupovinu.
Poštovani kupci, ukoliko vrednost vaše porudžbine ( računatu po najnižim cenama sa sajta) pređe 15.000,00 din , dobijate bonus tako što će vam svi artikli biti obračunati po najnižim cenama, bez obzira na količinu bilo kog pojedinačnog artikla koji ste poručili. Na ovaj način za pojedine artikle možete ostvariti uštedu koja ponekad ide i preko 30%.

SERVIS BATERIJA – REPARACIJA BATERIJA RUČNIH ALATA I OSTALE OPREME


U poslednjih desetak godina na tržištu je sve više ručnih alata (bušilice, odvijači ...) koji imaju baterijsko napajanje. Originalne baterije za ove alate imaju dosta visoku cenu koja ponekad dostigne i 50% vrednosti od kompletnog novog alata. Baterije u ovim alatima su punjive, i imaju ograničen vek upotrebe.


Umesto kupovine nove baterije, predlažemo vam da nam donesete vašu staru bateriju kojoj možemo da uradimo reparaciju. Reparacijom ćemo otvoriti kućište i zameniti svaku pojedinačnu ćeliju iz baterije. Cena reparacije baterije zavisi od broja ćelija, kao i od veličine i kapaciteta samih ćelija koje se ugrađuju. Cene po jednoj ćeliji se kreću od 300 din. Ćelije su uvek kapaciteta 1,2V pa ako sa vaše baterije očitate koliki je napon, lako možete da vidite koliko ima ukupno ćelija ( 7,2V – 6 ćelija; 8,4V – 7 ćelija ; 12V – 10 ćelija ...itd), samim tim možete da izračunate i koliki će biti trošak reparacije vaše baterije. Garancija na repariranu bateriju je 6 meseci. Pravilo je da se uvek menjaju sve ćelije jer jedino tako možemo da vam garantujemo kvalitet urađene reparacije.


Ukoliko nema nepredvidjenih okolnosti, rok za isporuku reparirane baterije je obično 2-3 radna dana.