Baterije, punjači, foto oprema - maloprodaja i veleporodaja.
Kliknite ovde kako biste izmenili sadržaj Vaše korpe i završili kupovinu.
Poštovani kupci, ukoliko vrednost vaše porudžbine ( računatu po najnižim cenama sa sajta) pređe 15.000,00 din , dobijate bonus tako što će vam svi artikli biti obračunati po najnižim cenama, bez obzira na količinu bilo kog pojedinačnog artikla koji ste poručili. Na ovaj način za pojedine artikle možete ostvariti uštedu koja ponekad ide i preko 30%.

Internet prodavnica www.baterije.rs posluje u sastavu preduzeća „Konis“ doo. Beograd. Preduzeće je osnovano 1992. god i nalazi se u Beogradu, na Banjici u ul.Crnotravska 11a, tel.011-3066814 fax. 011-3670872. Bavimo se veleprodajom i maloprodajom. Naša osnovna delatnost je uvoz i distribucija svih vrsta baterija. Osim ovoga bavimo se i prodajom fotomaterijala (fotopapir, fotohemija, filmovi, fotoalbumi, fotoramovi, foto koverte, ...) kao i ostalom srodnom opremom i materijalom kao što su: memorijske kartice, kasete za kamere, punjači, USB fleš memorije, CD i DVD prazni mediji, itd.


Naši kupci su veleprodaje, prodavnice tehničke robe i elektronike, fotografi, elektroničari, serviseri, časovničari, prodavnice kancelarijskog materijala, samoposluge, trafike, prodavnice igračaka itd. kao i privatna lica koja baterije ili ostalu robu iz naše ponude koriste za svoje lične potrebe: u stanu, na putovanju, za razne kućne uređaje i aparate itd...


Kupovinu preko ove internet prodavnice (odabir robe, poručivanje, isporuka i plaćanje) smo pokušali da učinimo što jednostavnijim. Korist od ovakvog načina kupovine je višestruka.


Mi na ovaj način možemo da smanjimo troškove poslovanja: nije nam neophodan skup maloprodajni objekat u centru grada, ne moramo da imamo prodavce u radnji koji će raditi puno radno vreme ... Sa ovako smanjenim troškovima u prilici smo da snizimo cenu robe, a time povećamo šansu za veći obrt i veću zaradu.


Vi ćete, kupujući na ovaj način, uštedeti vreme i trud time što ćete kupovinu obaviti od kuće ili sa posla, a dobićete robu čija je cena niža od cene u klasičnim prodavnicama.


Otvoreni smo za sva vaša pitanja kao i za eventualnu saradnju. Možete da nam se obratite putem kontakt forme, email-om ili telefonom. Rado ćemo da pružimo savet onima koji nisu dovoljno upoznati sa karakteristikama proizvoda koje nudimo i da im pomognemo pri odlučivanju o kupovini