Baterije, punjači, foto oprema - maloprodaja i veleporodaja.
Kliknite ovde kako biste izmenili sadržaj Vaše korpe i završili kupovinu.
Poštovani kupci, ukoliko vrednost vaše porudžbine ( računatu po najnižim cenama sa sajta) pređe 15.000,00 din , dobijate bonus tako što će vam svi artikli biti obračunati po najnižim cenama, bez obzira na količinu bilo kog pojedinačnog artikla koji ste poručili. Na ovaj način za pojedine artikle možete ostvariti uštedu koja ponekad ide i preko 30%.

Šifra: 2161

410 RSD

Popust na veće količine

1 -3410 rsd
4 -9310 rsd
10 -19264 rsd
20+246 rsd
Napomena: PDV je uračunat u cenu
Prikaži cene bez PDV-a
Na veće količine odobravamo dodatni popust. Ukoliko je za određeni artikal omogućen dodatni popust, ispod pojedinačne cene, nalazi se cena za određenu količinu.

Mogućnost plaćanja:

Opštom uplatnicom

Pouzećem

Način preuzimanja:

Lično

Kurirskom službom

Bitno da znate Punjiva baterija R03 je namenjena za široku primenu: za bežične telefone, igračke, baterijske lampe, kućnu elektroniku, satove, medicinske uredjaje itd. Cena se odnosi na pakovanje koje u sebi sadrži dve R3 baterije. Baterije su fabrički napunjene i spremne su za upotrebu čim se otpakuju (ready to use).
Fabrički podaci o artiklu
Napon1,2V
Kapacitet750mAh
Hemijski sastavNi-Mh
Dimenzije44,5mm x 10,5mm(prečnik)
Oznake drugih proizvodjačaAAA, HR3, Micro, R03NM, 5003, P03P,
Formiranje baterijeOve baterije su fabrički formirane i napunjene i spremne su za upotrebu čim se odpakuju.
Koristan savetPunjive baterije, kao što je ova, po proizvođačkoj specifikaciji, mogu se dopunjavati oko 1000 puta. Ovaj savet se odnosi prvenstveno na one korisnike kojio ove baterije koriste u bežičnim telefonima.Ukoliko svaki dan dopunjavate bateriju po nekoliko puta, onda će vaša baterija, za manje od godinu dana da izgubi kapacitet. Ukoliko bateriju punite npr. svaki drugi dan, velike su šanse da će vam baterija trajati tri godine. Ukratko: ŠTO REĐE TELEFON STAVLJATE NA PUNJAČ, UTOLIKO ĆE VAM BATERIJA DUŽE TRAJATI.
NapomenaFotografija artikla ne mora vizuelno u potpunosti da odgovara artiklu koji isporučujemo. Ovo se pogotovo odnosi na boju, natpis na bateriji i vrstu ambalaže u kojoj je upakovana baterija.