Baterije, punjači, foto oprema - maloprodaja i veleporodaja.
Kliknite ovde kako biste izmenili sadržaj Vaše korpe i završili kupovinu.
Poštovani kupci, ukoliko vrednost vaše porudžbine ( računatu po najnižim cenama sa sajta) pređe 15.000,00 din , dobijate bonus tako što će vam svi artikli biti obračunati po najnižim cenama, bez obzira na količinu bilo kog pojedinačnog artikla koji ste poručili. Na ovaj način za pojedine artikle možete ostvariti uštedu koja ponekad ide i preko 30%.

Šifra: 2116

850 RSD

Popust na veće količine

1 -3850 rsd
4 -9740 rsd
10 -19660 rsd
20+600 rsd
Napomena: PDV je uračunat u cenu
Prikaži cene bez PDV-a
Na veće količine odobravamo dodatni popust. Ukoliko je za određeni artikal omogućen dodatni popust, ispod pojedinačne cene, nalazi se cena za određenu količinu.

Mogućnost plaćanja:

Opštom uplatnicom

Pouzećem

Način preuzimanja:

Lično

Kurirskom službom

Bitno da znate Punjiva baterija Duracell R03 je namenjena za široku primenu: za bežične telefone, igračke, baterijske lampe, kućnu elektroniku, satove, medicinske uredjaje itd. Cena se odnosi na pakovanje koje u sebi sadrži dve baterije.
Napon1,2V
Kapacitet750mAh
Dimenzije44,5mm x 10,5mm (prečnik)
Hemijski sastavNi-Mh
Oznake drugih proizvodjačaAAA, HR3, Micro, R03NM, 5003, P03P,
Formiranje baterijePreporučuje se da ove baterije prilikom prvog korišćenja "formirate". To znači da kada ih ubacite u telefon, slušalicu od telefona postavite na bazu (tj. na punjač) i punite baterije sledećih 14 sati neprekidno. Pri tom taj telefon nemojte koristiti. Najpogodnije je da to uradite preko noći. Posle 14 sati punjenja baterija, skinite slušalicu sa baze i telefon normalno koristite ne vraćajući ga na bazu dokle god baterije radi, odnosno sve dok se baterije potpuno ne isprazne. Ovaj prvi ciklus punjenja baterija do kraja i pražnjenja baterija do kraja se zove "formiranje baterija". Kada ste odradili "formiranje baterija" sada možete koristiti telefon onako kako vama odgovara i dopunjavati ga po potrebi bez vremenskih ograničenja. Ovakvim postupkom omogućavate da se izbegne memorijski efekat i tada ove baterije ostvaruju maksimalni kapacitet.
Koristan savetPunjive baterije, kao što je ova, po proizvođačkoj specifikaciji, mogu se dopunjavati oko 1000 puta. Ovaj savet se odnosi prvenstveno na one korisnike koji ove baterije koriste u bežičnim telefonima.Ukoliko svaki dan dopunjavate bateriju po nekoliko puta, onda će vaša baterija, za manje od godinu dana da izgubi kapacitet. Ukoliko bateriju punite npr. svaki drugi dan, velike su šanse da će vam baterija trajati tri godine. Ukratko: ŠTO REĐE TELEFON STAVLJATE NA PUNJAČ, UTOLIKO ĆE VAM BATERIJA DUŽE TRAJATI.
NapomenaFotografija artikla ne mora vizuelno u potpunosti da odgovara artiklu koji isporučujemo. Ovo se pogotovo odnosi na boju, natpis na bateriji i vrstu ambalaže u kojoj je upakovana baterija.