Baterije, punjači, foto oprema - maloprodaja i veleporodaja.
Kliknite ovde kako biste izmenili sadržaj Vaše korpe i završili kupovinu.
Poštovani kupci, ukoliko vrednost vaše porudžbine ( računatu po najnižim cenama sa sajta) pređe 15.000,00 din , dobijate bonus tako što će vam svi artikli biti obračunati po najnižim cenama, bez obzira na količinu bilo kog pojedinačnog artikla koji ste poručili. Na ovaj način za pojedine artikle možete ostvariti uštedu koja ponekad ide i preko 30%.

Šifra: 2076

2.160 RSD

Popust na veće količine

1 -22.160 rsd
3 -51.980 rsd
6 -91.830 rsd
10+1.770 rsd
Napomena: PDV je uračunat u cenu
Prikaži cene bez PDV-a
Na veće količine odobravamo dodatni popust. Ukoliko je za određeni artikal omogućen dodatni popust, ispod pojedinačne cene, nalazi se cena za određenu količinu.

Mogućnost plaćanja:

Opštom uplatnicom

Pouzećem

Način preuzimanja:

Lično

Kurirskom službom

Bitno da znate Punjač baterija Eneloop je namenjen za punjenje Ni-Cd i Ni-Mh punjivih baterija. Mogu se puniti R3(AAA) i R6(AA) baterije.
KapacitetU punjaču se mogu puniti 4 baterije (AA ili AAA)
Ostale osobineProsečno vreme punjenja za četiri baterije R6(AA) kapaciteta 2000mAh - 2500mAh je od 10h do 15h. Izlazna struja punjenja za AA baterije (kada se pune samo dva komada) je 250mA , a za AAA baterije ( kada se pune samo dva komada) je 120mA. Punjač može puniti samo paran broj baterija. Punjač ima automatsku Cut-off funkciju i isključuje se kada su baterije napunjene.
NapomenaFotografija artikla ne mora vizuelno u potpunosti da odgovara artiklu koji isporučujemo. Ovo se pogotovo odnosi na boju, natpis na punjaču i vrstu ambalaže u kojoj je upakovan punjač.