Baterije, punjači, foto oprema - maloprodaja i veleporodaja.
Kliknite ovde kako biste izmenili sadržaj Vaše korpe i završili kupovinu.
Poštovani kupci, ukoliko vrednost vaše porudžbine ( računatu po najnižim cenama sa sajta) pređe 15.000,00 din , dobijate bonus tako što će vam svi artikli biti obračunati po najnižim cenama, bez obzira na količinu bilo kog pojedinačnog artikla koji ste poručili. Na ovaj način za pojedine artikle možete ostvariti uštedu koja ponekad ide i preko 30%.

Šifra: 7012

38 RSD

Popust na veće količine

1 -938 rsd
10 -2435 rsd
25 -19932 rsd
200+30 rsd
Napomena: PDV je uračunat u cenu
Prikaži cene bez PDV-a
Na veće količine odobravamo dodatni popust. Ukoliko je za određeni artikal omogućen dodatni popust, ispod pojedinačne cene, nalazi se cena za određenu količinu.

Mogućnost plaćanja:

Opštom uplatnicom

Pouzećem

Način preuzimanja:

Lično

Kurirskom službom

Bitno da znate D-R Verbatim je vrlo kvalitetan medijum za skladištenje podataka, audio i DVX video zapisa. Verbatim je renomirani Japanski proizvođač optičkih, audio i video medija.
Brzina narezivanja52x
Kapacitet700 Mb ili 80 min.
PakovanjeU foliji je po 50 kom. Ukoliko poručite manje od 50 komada, diskove vadimo iz originalnog pakovanja i isporučujemo ih u ambalaži koja nam tada bude na raspolaganju.
NapomenaFotografija artikla ne mora vizuelno u potpunosti da odgovara artiklu koji isporučujemo. Ovo se pogotovo odnosi na boju, natpis na disku i vrstu ambalaže u kojoj je upakovan disk.

Pogledajte i sledeće artikle