Baterije, punjači, foto oprema - maloprodaja i veleporodaja.
Kliknite ovde kako biste izmenili sadržaj Vaše korpe i završili kupovinu.
Poštovani kupci, ukoliko vrednost vaše porudžbine ( računatu po najnižim cenama sa sajta) pređe 15.000,00 din , dobijate bonus tako što će vam svi artikli biti obračunati po najnižim cenama, bez obzira na količinu bilo kog pojedinačnog artikla koji ste poručili. Na ovaj način za pojedine artikle možete ostvariti uštedu koja ponekad ide i preko 30%.

Šifra: 2420

960 RSD

Popust na veće količine

1 -2960 rsd
3 -5860 rsd
6 -9830 rsd
10+810 rsd
Napomena: PDV je uračunat u cenu
Prikaži cene bez PDV-a
Na veće količine odobravamo dodatni popust. Ukoliko je za određeni artikal omogućen dodatni popust, ispod pojedinačne cene, nalazi se cena za određenu količinu.

Mogućnost plaćanja:

Opštom uplatnicom

Pouzećem

Način preuzimanja:

Lično

Kurirskom službom

Bitno da znate Punjiva litijum jonska baterija Xtar 14500 koristi u mnogim uređajima: baterijske lampe,rucni laseri,plejeri,medicinski uređaji,elektronske cigarete itd.Ove baterije imaju ugradjenu zastitu protiv praznjenja i prepunjavanja, kao i zastitu od kratkog spoja.Baterija je otporna na visoke temperature, veoma je ekonomična i omogucava do 1000 ciklusa punjenja.
Napon3,7V
Dimenzije14mm X 50mm
Hemijski sastavLitijum-jonska
Kapacitet800mAh
NapomenaBaterija se ne može puniti na "običnim" punjačima, već isključivo na Li-ion punjačima. Prazna baterija dužim stajanjem trajno gubi svojstva, zato uvek dopunite bateriju pa je onda odložite.Sa povećanjem broja ciklusa punjenja i pražnjenja kapacitet vremenom opada.