Baterije, punjači, foto oprema - maloprodaja i veleporodaja.
Kliknite ovde kako biste izmenili sadržaj Vaše korpe i završili kupovinu.
Poštovani kupci, ukoliko vrednost vaše porudžbine ( računatu po najnižim cenama sa sajta) pređe 15.000,00 din , dobijate bonus tako što će vam svi artikli biti obračunati po najnižim cenama, bez obzira na količinu bilo kog pojedinačnog artikla koji ste poručili. Na ovaj način za pojedine artikle možete ostvariti uštedu koja ponekad ide i preko 30%.

Šifra: 2153

810 RSD

Popust na veće količine

1 -2810 rsd
3 -5720 rsd
6 -9670 rsd
10+624 rsd
Napomena: PDV je uračunat u cenu
Prikaži cene bez PDV-a
Na veće količine odobravamo dodatni popust. Ukoliko je za određeni artikal omogućen dodatni popust, ispod pojedinačne cene, nalazi se cena za određenu količinu.

Mogućnost plaćanja:

Opštom uplatnicom

Pouzećem

Način preuzimanja:

Lično

Kurirskom službom

Bitno da znate Akumulatori SLA su hermetički zatvoreni i sadrže u sebi olovo i posebnu vrstu gela. Oni predstavljaju stabilan i siguran izvor napajanja u mnogim uređajima: alarmi i bezbednosni sistemi, nužno svetlo, telekomunikacije, napajanje uređaja u avionima, zaštita pojedinih uređaja u slučaju nestanka struje, solarni sistemi napajanja strujom, razni elektronski uređaji, igračke, medicinski uređaji...
Napon6V
Kapacitet2.8Ah
Dimenzije66mm x 33mm x 97 mm (visina) x 104mm (visina sa klemama)
Težina0,61 kg
Hemijski sastavolovo i kiselina u obliku gela
Ostale osobineUnutrašnji otpor 0,030 Ohm ; stepen samopražnjenja: 3% mesečno pri temperaturi 25C
NapomenaFotografija artikla ne mora vizuelno u potpunosti da odgovara artiklu koji isporučujemo. Ovo se pogotovo odnosi na boju, natpis na akumulatoru i vrstu ambalaže u kojoj je upakovan akumulator.