Baterije, punjači, foto oprema - maloprodaja i veleporodaja.
Kliknite ovde kako biste izmenili sadržaj Vaše korpe i završili kupovinu.
Poštovani kupci, ukoliko vrednost vaše porudžbine ( računatu po najnižim cenama sa sajta) pređe 15.000,00 din , dobijate bonus tako što će vam svi artikli biti obračunati po najnižim cenama, bez obzira na količinu bilo kog pojedinačnog artikla koji ste poručili. Na ovaj način za pojedine artikle možete ostvariti uštedu koja ponekad ide i preko 30%.

PRETRAGA PO KATEGORIJAMA

Ako želite da pronađete vašu bateriju, preporučujemo vam da prvo pokušate od kategorija u koje su svrstane sve baterije iz naše ponude. „Kategorije“ se nalaze na levoj strani ekrana i klikom na odgovarajuću kategoriju ( alkalne, dugmaste, za bežične telefone, ...itd) pojaviće vam se u ponudi sve baterije koje pripadaju toj kategoriji. Ukoliko ta kategorija ne sadrži puno vrsta baterija, onda možete da pregledate ceo sadržaj izabrane kategorije i da pokušate da prepoznate vašu bateriju. Ukoliko ta kategorija sadrži veliki broj baterija, taj broj možete da suzite uz pomoć pretrage „Tražite bateriju ? “. Takođe, pomoću ove pretrage, možete da tražite bateriju koju ne možete (ili ne znate) da svrstate ni u jednu od ponuđenih kategorija.


PRETRAGA PO FILTERIMA

Pretraga „Tražite bateriju ?“ se nalazi takođe na levoj strani ekrana, ali niže, ispod kategorija. U ovoj pretrazi se nalazi pet filtera pomoću kojih možete da suzite broj prikazanih baterija i tako da pronađete traženu bateriju. Ne morate koristiti svih pet filtera, na primer vrlo često kupcima nije bitan proizvođač baterija, pa ako ste i vi takav, onda filter „proizvođač“ jednostavno preskočite. Takođe, ako za neki filter ne znate da odaberete neki od ponuđenih podataka, vi taj filter preskočite.


Primer 1. Ukoliko znate da vaša baterija ima napon od npr. 6V i znate veličinu (oznaku) baterije, to će verovatno biti dovoljno da pronađete vašu bateriju pomoću dva filtera. Kliknite na filter „napon“ . i na padajućem meniju će se pojaviti spisak napona od celokupnog našeg asortimana baterija. Tada kliknite na „6V“ . . Odmah će vam se na ekranu pojaviti sve baterije koje imaju napon 6V. Posle toga klikom na filter „veličina“ . u padajućem meniju će se pojaviti spisak veličina (tj.oznaka) svih baterija čiji je napon 6V . Kada kliknete na odgovarajuću veličinu, na ekranu će biti prikazane samo one baterije koje imaju 6V i koje imaju odgovarajuću veličinu-oznaku. Klikom na ponuđeni artikal možete da saznate još detalja o tom artiklu. Takođe, klikom na sliku artikla, biće vam prikazana uveličana slika artikla, pa ćete lakše moći da proverite da li je vaš izbor ispravan. Tada je preostalo samo da proverite da li vam cena odgovora, i da ga ubacite u korpu.


PRETRAGA PO KLJUČNOJ REČI

Kao jedan od načina pretrage nudi vam se i pretraga po ključnoj reči. U gornjem desnom uglu ekrana postoji malo polje „pretraga“ gde možete da unesete ključnu reč i da na taj način pokušate da dođete do željene baterije.


AKO NISTE USPELI U TRAŽENJU ........

Ako ni na jedan od prethodno pomenutih načina niste uspeli da pronađete svoju bateriju, molimo vas da nas pozovete telefonom ili da nam pišete mailom. Rado ćemo vam pomoći da pronađete bateriju koja vam je potrebna.

za „Konis“ doo.

Srđan Ivanović