Baterije, punjači, foto oprema - maloprodaja i veleporodaja.
Kliknite ovde kako biste izmenili sadržaj Vaše korpe i završili kupovinu.
Poštovani kupci, ukoliko vrednost vaše porudžbine ( računatu po najnižim cenama sa sajta) pređe 15.000,00 din , dobijate bonus tako što će vam svi artikli biti obračunati po najnižim cenama, bez obzira na količinu bilo kog pojedinačnog artikla koji ste poručili. Na ovaj način za pojedine artikle možete ostvariti uštedu koja ponekad ide i preko 30%.

Šifra: 2445

980 RSD

Popust na veće količine

1 -3980 rsd
4 -6880 rsd
7 -9830 rsd
10+810 rsd
Napomena: PDV je uračunat u cenu
Prikaži cene bez PDV-a
Na veće količine odobravamo dodatni popust. Ukoliko je za određeni artikal omogućen dodatni popust, ispod pojedinačne cene, nalazi se cena za određenu količinu.

Mogućnost plaćanja:

Opštom uplatnicom

Pouzećem

Način preuzimanja:

Lično

Kurirskom službom

Bitno da znate Baterija Xtar 16340 je punjiva litijum jonska baterija, odnosno punjiva CR123 ,koja se koristi u mnogim uređajima: baterijske lampe,rucni laseri,medicinski uređaji,elektronske cigarete itd.Ove baterije imaju ugradjenu zastitu protiv praznjenja i prepunjavanja, kao i zastitu od kratkog spoja.U cilju duzeg veka trajanja baterije vazno je da da se iste ne prazne manje od 1V.
Napon3,7V
Dimenzije16mm X 34mm
Hemijski sastavLitijum-jonska
Kapacitet650mAh
NapomenaBaterija se ne može puniti na "običnim" punjačima, već isključivo na Li-ion punjačima. Prazna baterija dužim stajanjem trajno gubi svojstva, zato uvek dopunite bateriju pa je onda odložite.Sa povećanjem broja ciklusa punjenja i pražnjenja kapacitet vremenom opada.