Baterije, punjači, foto oprema - maloprodaja i veleporodaja.
Kliknite ovde kako biste izmenili sadržaj Vaše korpe i završili kupovinu.
Poštovani kupci, ukoliko vrednost vaše porudžbine ( računatu po najnižim cenama sa sajta) pređe 15.000,00 din , dobijate bonus tako što će vam svi artikli biti obračunati po najnižim cenama, bez obzira na količinu bilo kog pojedinačnog artikla koji ste poručili. Na ovaj način za pojedine artikle možete ostvariti uštedu koja ponekad ide i preko 30%.

Šifra: 2212

680 RSD

Popust na veće količine

1 -2680 rsd
3 -5610 rsd
6 -9570 rsd
10+540 rsd
Napomena: PDV je uračunat u cenu
Prikaži cene bez PDV-a
Na veće količine odobravamo dodatni popust. Ukoliko je za određeni artikal omogućen dodatni popust, ispod pojedinačne cene, nalazi se cena za određenu količinu.

Mogućnost plaćanja:

Opštom uplatnicom

Pouzećem

Način preuzimanja:

Lično

Kurirskom službom

Bitno da znate Baterija Xtar Li-ion je punjiva baterija koja se koristi u mnogim uređajima: baterijske lampe, medicinski uređaji, igračke, lovački uređaji itd.Litijum jonske baterije su bez memorijskog efekta i u odnosu na druge vrste punjivih baterija imaju nižu cenu po jedinici akumulirane energije
Napon3,7V
Dimenzije65 x 18 mm
Hemijski sastavLitijum-jonska
Kapacitet2200mAh
Maksimalna kontinualna struja pražnjenja11A
NapomenaBaterija se ne može puniti na "običnim" punjačima, već isključivo na Li-ion punjačima. Baterija nema zastitu pa izazivanje kratkog spoja može biti opasno i može dovesti do zapaljenja.Prazna baterija dužim stajanjem trajno gubi svojstva, zato uvek dopunite bateriju pa je onda odložite.Ugradnjom PBC zaštite baterija se može zaštititi od kratkog spoja, naglog pražnjenja, prepunjenja i pada napona ispod mimimalno dozvoljenog. U suprotnom može doći do trajnog oštećenja baterije. Sa povećanjem broja ciklusa punjenja i pražnjenja kapacitet vremenom opada.