Baterije, punjači, foto oprema - maloprodaja i veleporodaja.
Kliknite ovde kako biste izmenili sadržaj Vaše korpe i završili kupovinu.
Poštovani kupci, ukoliko vrednost vaše porudžbine ( računatu po najnižim cenama sa sajta) pređe 15.000,00 din , dobijate bonus tako što će vam svi artikli biti obračunati po najnižim cenama, bez obzira na količinu bilo kog pojedinačnog artikla koji ste poručili. Na ovaj način za pojedine artikle možete ostvariti uštedu koja ponekad ide i preko 30%.

Šifra: 7720

540 RSD

Popust na veće količine

1 -2540 rsd
3 -5530 rsd
6 -9520 rsd
10+510 rsd
Napomena: PDV je uračunat u cenu
Prikaži cene bez PDV-a
Na veće količine odobravamo dodatni popust. Ukoliko je za određeni artikal omogućen dodatni popust, ispod pojedinačne cene, nalazi se cena za određenu količinu.

Mogućnost plaćanja:

Opštom uplatnicom

Pouzećem

Način preuzimanja:

Lično

Kurirskom službom

Bitno da znate Kaseta je predviđena za čišćenje glave DVC kamera.
Dimenzijekaseta: 66mm x 48mm x 12.2mm ; traka je dužine 4 m
UputstvoUbacite kaseticu u vašu kameru. Pritisnite dugme "START" ili "PLAY". Posle 10 sekundi pritisnite "STOP". Ovim je proces čišćenja glave završen. Do sledeće upotrebe kaseticu nemojte premotavati ni unazad ni unapred. Kada posle dvadesetak čišćenja traka stigne do kraja, tada je možete premotati na početak i traku možete koristiti još jedanput za novih dvadesetak čišćenja. Kada i drugi put iskoristite celu traku za čišćenje, posle toga ovu kaseticu bacite, odnosno više je nemojte koristiti. Ovu kaseticu nemojte koristiti za snimanje i reprodukciju.
NapomenaFotografija artikla ne mora vizuelno u potpunosti da odgovara artiklu koji isporučujemo. Ovo se pogotovo odnosi na boju, natpis na kaseti i vrstu ambalaže u kojoj je upakovana kaseta.