Baterije, punjači, foto oprema - maloprodaja i veleporodaja.
Kliknite ovde kako biste izmenili sadržaj Vaše korpe i završili kupovinu.
Poštovani kupci, ukoliko vrednost vaše porudžbine ( računatu po najnižim cenama sa sajta) pređe 15.000,00 din , dobijate bonus tako što će vam svi artikli biti obračunati po najnižim cenama, bez obzira na količinu bilo kog pojedinačnog artikla koji ste poručili. Na ovaj način za pojedine artikle možete ostvariti uštedu koja ponekad ide i preko 30%.

Šifra: 7135

1.100 RSD

Popust na veće količine

1 -21.100 rsd
3 -5950 rsd
6 -9880 rsd
10+840 rsd
Napomena: PDV je uračunat u cenu
Prikaži cene bez PDV-a
Na veće količine odobravamo dodatni popust. Ukoliko je za određeni artikal omogućen dodatni popust, ispod pojedinačne cene, nalazi se cena za određenu količinu.

Mogućnost plaćanja:

Opštom uplatnicom

Pouzećem

Način preuzimanja:

Lično

Kurirskom službom

Bitno da znate SD kartice su najzastupljenija vrsta memorijskih kartica i koriste se na najvećem broju uređaja. Ovaj format su počeli da razvijaju Panasonic, SanDisk i Toshiba 1999. godine. Napretkom tehnologije, prvobitna SD kartica je dobila mnogo varijanti sa različitim oznakama koje zavise prvenstveno od kapaciteta i brzine učitavanja podataka.
Kapacitet32GB
TipSD
Klasa10 UHS-I
NapomenaFotografija artikla ne mora vizuelno u potpunosti da odgovara artiklu koji isporučujemo. Ovo se pogotovo odnosi na boju, natpis i vrstu ambalaže u kojoj je upakovana baterija.