Baterije, punjači, foto oprema - maloprodaja i veleporodaja.
Kliknite ovde kako biste izmenili sadržaj Vaše korpe i završili kupovinu.
Poštovani kupci, ukoliko vrednost vaše porudžbine ( računatu po najnižim cenama sa sajta) pređe 15.000,00 din , dobijate bonus tako što će vam svi artikli biti obračunati po najnižim cenama, bez obzira na količinu bilo kog pojedinačnog artikla koji ste poručili. Na ovaj način za pojedine artikle možete ostvariti uštedu koja ponekad ide i preko 30%.

Šifra: 7057

130 RSD

Popust na veće količine

1 -4130 rsd
5 -9120 rsd
10 -49110 rsd
50+99 rsd
Napomena: PDV je uračunat u cenu
Prikaži cene bez PDV-a
Na veće količine odobravamo dodatni popust. Ukoliko je za određeni artikal omogućen dodatni popust, ispod pojedinačne cene, nalazi se cena za određenu količinu.

Mogućnost plaćanja:

Opštom uplatnicom

Pouzećem

Način preuzimanja:

Lično

Kurirskom službom

Bitno da znate DVD Verbatim je kvalitetan disk za kamere. Osim video zapisa na njemu možete čuvati i druge vrste podataka. Površina diska je printabilna.
Brzina narezivanja4x
Kapacitet30 min. ili 1.4Gb podataka
PakovanjeNa štapu, po 10 komada. Ukoliko poručite manje od 10 komada, diskove vadimo iz originalnog pakovanja i isporučujemo vam u papirnoj ili PVC kesici (kesica je gratis).
NapomenaFotografija artikla ne mora vizuelno u potpunosti da odgovara artiklu koji isporučujemo. Ovo se pogotovo odnosi na boju, natpis na disku i vrstu ambalaže u kojoj je upakovan disk.