Baterije, punjači, foto oprema - maloprodaja i veleporodaja.
Kliknite ovde kako biste izmenili sadržaj Vaše korpe i završili kupovinu.
Poštovani kupci, ukoliko vrednost vaše porudžbine ( računatu po najnižim cenama sa sajta) pređe 15.000,00 din , dobijate bonus tako što će vam svi artikli biti obračunati po najnižim cenama, bez obzira na količinu bilo kog pojedinačnog artikla koji ste poručili. Na ovaj način za pojedine artikle možete ostvariti uštedu koja ponekad ide i preko 30%.

Šifra: 7007

35 RSD

Popust na veće količine

1 -935 rsd
10 -1933 rsd
20 -9931 rsd
100+30 rsd
Napomena: PDV je uračunat u cenu
Prikaži cene bez PDV-a
Na veće količine odobravamo dodatni popust. Ukoliko je za određeni artikal omogućen dodatni popust, ispod pojedinačne cene, nalazi se cena za određenu količinu.

Mogućnost plaćanja:

Opštom uplatnicom

Pouzećem

Način preuzimanja:

Lično

Kurirskom službom

Bitno da znate CD-R Verbatim je vrlo kvalitetan medijum za skladištenje podataka, audio i DVX video zapisa. Verbatim je renomirani Japanski proizvođač optičkih, audio i video medija.
Brzina narezivanja52X
Kapacitet700 Mb ili 80 min.
PakovanjeNa štapu po 50 kom. Ukoliko poručite manje od 50 komada, diskove vadimo iz originalnog pakovanja i isporučujemo ih u ambalaži koja nam tada bude na raspolaganju.
Ostale osobinePovršina za print: od 36mm do 118mm (prečnici). Površina za štampanje je bela i prilagođena je ink-jet štampačima.
NapomenaFotografija artikla ne mora vizuelno u potpunosti da odgovara artiklu koji isporučujemo. Ovo se pogotovo odnosi na vrstu ambalaže u kojoj je upakovan disk.