Baterije, punjači, foto oprema - maloprodaja i veleporodaja.
Kliknite ovde kako biste izmenili sadržaj Vaše korpe i završili kupovinu.
Poštovani kupci, ukoliko vrednost vaše porudžbine ( računatu po najnižim cenama sa sajta) pređe 15.000,00 din , dobijate bonus tako što će vam svi artikli biti obračunati po najnižim cenama, bez obzira na količinu bilo kog pojedinačnog artikla koji ste poručili. Na ovaj način za pojedine artikle možete ostvariti uštedu koja ponekad ide i preko 30%.

Šifra: 2866

1.300 RSD

Popust na veće količine

1 -21.300 rsd
3 -41.230 rsd
5 -91.120 rsd
10+1.090 rsd
Napomena: PDV je uračunat u cenu
Prikaži cene bez PDV-a
Na veće količine odobravamo dodatni popust. Ukoliko je za određeni artikal omogućen dodatni popust, ispod pojedinačne cene, nalazi se cena za određenu količinu.

Mogućnost plaćanja:

Opštom uplatnicom

Pouzećem

Način preuzimanja:

Lično

Kurirskom službom

Bitno da znate Idealan za uredjaje sa radnim naponima od 3 do 12V i potrošnjom do 600mA. Poseduje LED indikator a od pribora 6 različitih priključaka sa mogućnošću promene polariteta.
NaponPodesiv na 3V - 4,5V - 5V - 6V - 7,5V - 9V - 12V
Izlazna struja600mA
NapomenaPrvo proverite koliki je radni napon uredjaja koji želite da priključite a potom uz pomoć priloženog alata ili šrafcigera podesite napon na strujnom ispravljaču. Potom proverite koliki je kapacitet vašeg uredjaja. Vrednost ne sme biti veća od 600mA, kolika je izlazna struja ovog strujnog adaptera. Pronadjite priključak koji odgovara utičnici vašeg aparata i sa kablom strujnog adaptera ga spojite pazeći da polatitet bude odgovarajući vašem uredjaju, jer u suprotnom možete trajno oštetiti aparat. Tek kad su svi prethodni uslovi ispunjeni uključite strujni ispravljač u struju.