Baterije, punjači, foto oprema - maloprodaja i veleporodaja.
Kliknite ovde kako biste izmenili sadržaj Vaše korpe i završili kupovinu.
Poštovani kupci, ukoliko vrednost vaše porudžbine ( računatu po najnižim cenama sa sajta) pređe 15.000,00 din , dobijate bonus tako što će vam svi artikli biti obračunati po najnižim cenama, bez obzira na količinu bilo kog pojedinačnog artikla koji ste poručili. Na ovaj način za pojedine artikle možete ostvariti uštedu koja ponekad ide i preko 30%.

Šifra: 2422

880 RSD

Popust na veće količine

1 -4880 rsd
5 -9740 rsd
10 -19640 rsd
20+600 rsd
Napomena: PDV je uračunat u cenu
Prikaži cene bez PDV-a
Na veće količine odobravamo dodatni popust. Ukoliko je za određeni artikal omogućen dodatni popust, ispod pojedinačne cene, nalazi se cena za određenu količinu.

Mogućnost plaćanja:

Opštom uplatnicom

Pouzećem

Način preuzimanja:

Lično

Kurirskom službom

Bitno da znate Baterija LS14500 je SAFT baterija i spada u grupu najkvalitetnijih litijum tionil hlorid baterija ( Li-SoCl2) primarnih baterija (nepunjive baterije). Saft Baterija LS14500 ima telo od nerđajućeg čelika, hermetički zatvorene metodom vezivanja staklo metal, ugrađen sigurnosni ventil, nezapaljivi elektrolit. Sve ove karakteristike doprinose visokoj pouzdanosti i kvalitetu Saft Baterija.
Napon3,6V
Hemijski sastavLitijum tionil hlorid (Li-SoCl2)
Dimenzije50,5mmx14,5mm(prečnik)
Kapacitet2600mAh
NapomenaFotografija artikla ne mora vizuelno u potpunosti da odgovara artiklu koji isporučujemo. Ovo se pogotovo odnosi na boju, natpis na bateriji i vrstu ambalaže u kojoj je upakovana baterija.