Baterije, punjači, foto oprema - maloprodaja i veleporodaja.
Kliknite ovde kako biste izmenili sadržaj Vaše korpe i završili kupovinu.
Poštovani kupci, ukoliko vrednost vaše porudžbine ( računatu po najnižim cenama sa sajta) pređe 15.000,00 din , dobijate bonus tako što će vam svi artikli biti obračunati po najnižim cenama, bez obzira na količinu bilo kog pojedinačnog artikla koji ste poručili. Na ovaj način za pojedine artikle možete ostvariti uštedu koja ponekad ide i preko 30%.

Šifra: 2348

80 RSD

Popust na veće količine

1 -1980 rsd
20 -5968 rsd
60 -29960 rsd
300+57 rsd
Napomena: PDV je uračunat u cenu
Prikaži cene bez PDV-a
Na veće količine odobravamo dodatni popust. Ukoliko je za određeni artikal omogućen dodatni popust, ispod pojedinačne cene, nalazi se cena za određenu količinu.

Mogućnost plaćanja:

Opštom uplatnicom

Pouzećem

Način preuzimanja:

Lično

Kurirskom službom

Bitno da znate Baterije ove veličine su najčešće korišćene baterije. Alkalna baterija Procell (Duracell industrial )LR3 je kvalitetna industrijska baterija sa vrlo širokim spektrom primene: za fotoaparate, kućnu elektroniku, medicinske uređaje,satove, igračke kao i za mnoge druge uređaje i aparate. Baterija ima dug vek trajanja i stabilan napon i kod najvećih potrošača. Zaštićena je od curenja.
Napon1,5 V
Dimenzije44,5mm x 10,5mm(prečnik)
Hemijski sastavAlkalne
Oznake drugih proizvodjačaAAA, MN2400, Micro, size S, 4003, KAAA, AM4
NapomenaBaterija Procell ( Duracell industrial ) AAA LR3 bulk je pakovana za industrijske potrebe i prodaje se na komad. Originalna transportna kutija sadrži 1190 kom pa isporuku manjih količina vršimo u priručnoj ambalaži koja nije originalna.