Baterije, punjači, foto oprema - maloprodaja i veleporodaja.
Kliknite ovde kako biste izmenili sadržaj Vaše korpe i završili kupovinu.
Poštovani kupci, ukoliko vrednost vaše porudžbine ( računatu po najnižim cenama sa sajta) pređe 15.000,00 din , dobijate bonus tako što će vam svi artikli biti obračunati po najnižim cenama, bez obzira na količinu bilo kog pojedinačnog artikla koji ste poručili. Na ovaj način za pojedine artikle možete ostvariti uštedu koja ponekad ide i preko 30%.

Šifra: 2260

900 RSD

Popust na veće količine

1 -3900 rsd
4 -9800 rsd
10 -19700 rsd
20+660 rsd
Napomena: PDV je uračunat u cenu
Prikaži cene bez PDV-a
Na veće količine odobravamo dodatni popust. Ukoliko je za određeni artikal omogućen dodatni popust, ispod pojedinačne cene, nalazi se cena za određenu količinu.

Mogućnost plaćanja:

Opštom uplatnicom

Pouzećem

Način preuzimanja:

Lično

Kurirskom službom

Bitno da znate Punjiva baterija Energizer R6 AA je namenjena za široku primenu: za bežične telefone, igračke, baterijske lampe, kućnu elektroniku, satove, medicinske uredjaje itd. Cena se odnosi na pakovanje u kome se nalaze četiri baterije
Napon1,2 V
Kapacitet2000 mAh
Hemijski sastavNi-Mh
Dimenzije50,5mm x 14,5mm(prečnik)
Oznake drugih proizvodjačaAA, R6, HR6, DC1500, Mignon, size M, 5006, KAARPC
Koristan savetPunjive baterije, kao što je ova, po proizvođačkoj specifikaciji, mogu se dopunjavati oko 1000 puta. Ukoliko ove baterije koristite za vaš bežični telefon, preporučujemo vam da slušalicu vraćate na bazu tek kada su baterije ispražnjene. Ukoliko svaki dan dopunjavate bateriju po nekoliko puta, onda će vaša baterija, za manje od godinu dana da izgubi kapacitet. Ukoliko bateriju punite npr. svaki drugi dan, velike su šanse da će vam baterija trajati tri godine. Ukratko: ŠTO REĐE TELEFON STAVLJATE NA PUNJAČ, UTOLIKO ĆE VAM BATERIJA DUŽE TRAJATI.