Baterije, punjači, foto oprema - maloprodaja i veleporodaja.
Kliknite ovde kako biste izmenili sadržaj Vaše korpe i završili kupovinu.
Poštovani kupci, ukoliko vrednost vaše porudžbine ( računatu po najnižim cenama sa sajta) pređe 15.000,00 din , dobijate bonus tako što će vam svi artikli biti obračunati po najnižim cenama, bez obzira na količinu bilo kog pojedinačnog artikla koji ste poručili. Na ovaj način za pojedine artikle možete ostvariti uštedu koja ponekad ide i preko 30%.

Šifra: 2135

1.150 RSD

Popust na veće količine

1 -21.150 rsd
3 -51.000 rsd
6 -9900 rsd
10+840 rsd
Napomena: PDV je uračunat u cenu
Prikaži cene bez PDV-a
Na veće količine odobravamo dodatni popust. Ukoliko je za određeni artikal omogućen dodatni popust, ispod pojedinačne cene, nalazi se cena za određenu količinu.

Mogućnost plaćanja:

Opštom uplatnicom

Pouzećem

Način preuzimanja:

Lično

Kurirskom službom

Bitno da znate Baterija Duracell PX28L (lit.4LR44) je namenjena za fotoaparate, elektronsku i vojnu opremu, satove itd. Baterija je litijumska, izuzetnog kvaliteta, odlikuje se malom težinom, velikim kapacitetom, niskim stepenom samopražnjenja. Vek trajanja je veliki (mogu biti uskladištene i do 10 godina).
Napon6V
Hemijski sastavLitijumska
Dimenzije13mm(prečnik) x 25,2mm
Oznake drugih proizvodjačaA544,PX28L,V28PXL
NapomenaFotografija artikla ne mora vizuelno u potpunosti da odgovara artiklu koji isporučujemo. Ovo se pogotovo odnosi na boju, natpis na bateriji i vrstu ambalaže u kojoj je upakovana baterija.