Baterije, punjači, foto oprema - maloprodaja i veleporodaja.
Kliknite ovde kako biste izmenili sadržaj Vaše korpe i završili kupovinu.
Poštovani kupci, ukoliko vrednost vaše porudžbine ( računatu po najnižim cenama sa sajta) pređe 15.000,00 din , dobijate bonus tako što će vam svi artikli biti obračunati po najnižim cenama, bez obzira na količinu bilo kog pojedinačnog artikla koji ste poručili. Na ovaj način za pojedine artikle možete ostvariti uštedu koja ponekad ide i preko 30%.

Šifra: 2010

1.440 RSD

Popust na veće količine

1 -31.440 rsd
4 -91.260 rsd
10 -191.200 rsd
20+1.140 rsd
Napomena: PDV je uračunat u cenu
Prikaži cene bez PDV-a
Na veće količine odobravamo dodatni popust. Ukoliko je za određeni artikal omogućen dodatni popust, ispod pojedinačne cene, nalazi se cena za određenu količinu.

Mogućnost plaćanja:

Opštom uplatnicom

Pouzećem

Način preuzimanja:

Lično

Kurirskom službom

Bitno da znate Baterije Panasonic Eneloop Pro AA su punjive baterije vrhunskog kvaliteta. Izrađene su po posebnoj tehnologiji po kojoj je samopražnjenje baterije svedeno na minimum. Baterije su unapred, fabrički napunjene,i čak posle pet godina skladištenja Eneloop baterije su zaista pune i spremne za upotrebu čim se otpakuju. Istu osobinu zadržavaju i kada ih vi budete napunili. Baterije se pune na uobičajenim NiMH punjačima. Pogodne su za dugotrajnu ili povremenu upotrebu, naročito za profesionalnu upotrebu kod fotografa ili kod energetski visoko zahtevnih uređaja, kao i za sve ostale uređaje : igračke, satove, baterijske lampe, medicinske uređaje itd. Do kraja 2013 god. ove baterije su se proizvodile pod robnom markom Sanyo, koja je tada prodala svoju tehnologiju, robnu marku Eneloop i proizvodne pogone kompaniji Panasonic. Cena se odnosi na pakovanje koje sadrži četiri baterije.
Napon1,2V
Kapacitet2450 mAh
Dimenzije50,5mm x 14,5mm(prečnik)
Hemijski sastavNi-Mh
Oznake drugih proizvodjačaAA, R6, HR6, DC1500, Mignon, size M, 5006, KAARPC
NapomenaFotografija artikla ne mora vizuelno u potpunosti da odgovara artiklu koji isporučujemo. Ovo se pogotovo odnosi na boju, natpis na bateriji i vrstu ambalaže u kojoj je upakovana baterija.